Bemanning

De bemanning tijdens een zeiltocht met Gosto Sailing kan bestaan uit verschillenden mensen. Dit hangt af van het vaargebied, de grootte van het schip en van de eventuele zeilervaring van de gasten aan boord.

Schipper en scheepskok Arjen Woudenberg zal altijd meegaan met onze zeilreizen. Van jongs af aan is hij met zeilen bezig, sinds 2006 maakt hij met het familiejacht ‘Alice av Göteborg‘ tochten op het IJsselmeer, Waddenzee, Noordzee, Oostzee en het Kanaal. Arjen is daarnaast uitgever van kookboeken omdat hij gek is op koken en lekker eten. Hierdoor heeft hij veel geleerd over eten en eten koken. Genieten dus. Zie daar de ideale combinatie voor Gosto Sailing.

Navigator Tim Woudenberg is afgestudeerd aan de Hogere Zeevaartschool in Rotterdam en vaart als stuurman op de grote vaart. Hij heeft het zeilen van kinds af geleerd op de familieboot ‘Alice av Göteborg‘. Door zijn werk en ook op de Alice heeft hij zijn vaarervaring opgedaan en de passie voor de zee gevonden. Ervaren, vertrouwd en gezellig aan boord!

Rolf de Boer is matroos en gepassioneerd koker. Als schrijver voor culinaire bladen en van kookboeken kent hij alle lekkere gerechten en streekproducten. Met zijn droge humor en rustige aanpak prettig en betrouwbaar gezelschap.

Monique Caerteling is matroos en gek op lekker eten en een vakvrouw in het mensen naar de zin maken. Met haar bedrijf Eet & Co organiseert ze kookworkshops, pop-up restaurants en culinaire feestjes op locatie. Welkom aan boord!