Bemanning

De bemanning tijdens een zeiltocht met Gosto Sailing kan bestaan uit verschillenden mensen. Dit hangt af van het vaargebied, de grootte van het schip en van de eventuele zeilervaring van de gasten aan boord.

Schipper en scheepskok Arjen Woudenberg zal altijd aanwezig zijn tijdens de zeilreis. Van jongs af aan is hij al bezig met zeilen, sinds 2006 maakt hij met het familiejacht ‘Alice av Göteborg‘ tochten op het IJsselmeer, Waddenzee, Noordzee, Oostzee en het Kanaal. Arjen is uitgever van kookboeken omdat hij gek is op lekker eten. Door zijn vak heeft hij veel geleerd over eten en het koken ervan. Zie daar de ideale combinatie voor Gosto Sailing.

Navigator Tim Woudenberg
heeft gestudeerd aan de Hogere Zeevaartschool in Rotterdam en vaart op de wereldzeeën. Hij heeft het zeilen van kinds af geleerd op de familieboot ‘Alice av Göteborg‘. Op de Alice heeft hij ook zijn eerste vaar-ervaring opgedaan en de passie voor de zee gevonden. Ervaren, vertrouwd en gezellig aan boord!.

Rolf de Boer is matroos en gepassioneerd koker. Als schrijver voor culinaire bladen en van kookboeken kent hij alle lekkere gerechten en streekproducten. Met zijn droge humor en rustige aanpak prettig gezelschap.

Monique Caerteling is matroos en gek op lekker eten en een vakvrouw in het mensen naar de zin maken. Met haar bedrijf Eet & Co organiseert ze kookworkshops, pop-up restaurants en culinaire feestjes op locatie. Welkom aan boord!