Meerdaagse tochten

Naast een dagtocht kunnen we ook meerdaagse tochten ‘op maat’ samenstellen op bijvoorbeeld de Alice av Göteborg’. We bieden weekend-, midweek- en weekarrangementen aan. Het vaargebied is naar keuze en afhankelijk van de lengte van het gekozen arrangementen. Ook de plaats van vertrek en aankomst kunt u kiezen, dit hoeft niet persé Kampen te zijn. Er is plaats tot 6 personen. Voorbeelden van programma’s van meerdaagse tochten naar Engeland, Waddenzee of Normandië vind je verder op onze website of programmabrochure.

Weekendtocht
Een weekend begint voor ons om 9.00 uur op zaterdagochtend en gaat door tot zondagavond 21.00 uur. Eventueel kan er vrijdagavond aan boord gegaan worden of op maandagochtend afgestapt.

Midweektocht
Een ‘midweek’ is een tocht van drie dagen met twee of eventueel meer overnachtingen. Een midweek begint op dag 1 om 9.00 uur ‘s morgens op dag 1 en eindigt in principe op dag 3 om 21.00 uur.  Als het beter uitkomt kan er eerder aan boord gekomen of later van boord gegaan worden.

Weektocht
Je kunt ook een hele week met ons op pad. De reis begint op dag 1 om 9.00 uur en eindigt op dag 7 om 21.00 uur. Eventueel kun je eerder aan boord komen dan wel later van boord gaan.

Vertrek periode 15 april – 15 oktober
Duur weekend 2 dagen , midweek 3 dagen, weektocht 7 dagen
Reserveren uiterlijk 1 maand voor vertrek
Inbegrepen huur boot, schipper, koffie, thee, ontbijt, lunches, diners, frisdrank, wijn, bier, brandstof, liggelden
Prijs  op basis 4 personen:
– weekend € 795
– midweek  € 1.095
– week € 2.450,-
(Een langere periode is mogelijk, de prijs is op basis van 4 personen, meer of minder personen kan in overleg)

Meerdaagse tochten
> Waddenzee,
in 7 dagen 3 Waddeneilanden

> Engelse oostkust,
op zoek naar high-tea en stout

> Normandië
via Engelse zuidkust en België

> Rondje Denemarken,
eilandhoppen in de Oostzee