Dagtochten

In overleg stellen we een leuke dagtocht samen, bijvoorbeeld met onze eigen boot de ‘Alice av Göteborg‘.  De thuishaven van de ‘Alice av Göteborg’ is Kampen, van daaruit zijn er diverse leuke dagtochten mogelijk. Een dag zeilen en zwemmen op het Ketelmeer, zeilend naar Urk met de gelegenheid Urk te bezoeken, via het Zwarte Water naar Genemuiden of lekker een dag zeilen en uitwaaien op het IJsselmeer. Uiteraard zijn er ook andere tochten mogelijk die we graag in overleg bepalen. Er is plaats voor maximaal 6 personen.

Rondje Ketelmeer
Vanaf  Kampen zakken we onder zeil  de IJssel af en verkennen de IJsseldelta. Hier tref je veel watervogels aan en zijn er prachtige plekjes om te ankeren en als de temperatuur het toelaat lekker te zwemmen.

Het Ketelmeer leent zich uitstekend voor een mooi zeiltocht met aan de ene kant de Flevopolder en de andere kant de Noordoostpolder. Aan de einder verbindt de beroemde Ketelbrug de twee polders en er onderdoor zie je het IJsselmeer glimmen.

Zeilen op het IJsselmeer
Zeilen op het IJsselmeer

Van Kampen naar Urk
Vertrek vanuit Kampen en via de prachtige IJsseldelta zeilen we met Flevoland aan de ene en de Noordoostpolder aan de andere kant naar de Ketelbrug. Al gauw duikt het karakteristieke silhouet van Urk op aan de horizon. Hier leggen we aan in de haven van het oude vissersplaatsje. Urk leent zich voor een prachtige wandeling. Tegen de avond zeilen we via de Ketelbrug weer terug naar Kampen.

Vertrek  periode 15 april – 15 oktober
Duur 1 dag, van ca. 8.00 – 22.00 (in overleg)
Reserveren uiterlijk 2 weken voor geplande dagtocht
Inbegrepen huur boot, schipper, koffie, thee, lunches, wijn, bier, diner, brandstof
Prijs € 495,- per dag

(Een langere periode is mogelijk, de prijs is op basis van 4 personen, meer of minder personen kan in overleg)