Normandië via Engelse Zuidkust en België

We vertrekken uit IJmuiden of Scheveningen. Van hieruit varen we in één keer naar Dover, in een dag en een nacht. Vanuit Dover gaan we in dagtochten de mooie Engelse zuidkust af tot Isle of Wight. Van hieruit steken we het kanaal over naar Cherbourg. Ook hier varen middels dagtochten langs de prachtige kust en vissersplaatsjes van Normandië. De totale tocht duurt ongeveer 3-4 weken, je kunt ook onderweg opstappen en een deel van de tocht meevaren.

Engelse Zuidkust
De Engelse zuidkust is bekend om de krijtrotsen. Seven Sisters en Beachy Head komen in menig Engelse roman voor. Vanaf de boot heb je het mooiste uitzicht op deze rotsen! We varen in dagtochten van Dover naar Eastbourne, Brighton en St Helens.

Normandië en België
Van Isle of Wight steken we over naar Cherbourg, vanaf zee zie je pas hoe indrukwekkend de verdedigingswerken uit de tijd van Napoleon zijn. Via o.a. Saint Vaast, Trouville, Fécamp, Dieppe, Nieuwpoort en Breskens varen we in dagtochten met soms een verblijf van één of twee dagen in een pittoresk plaatsje terug naar Nederland. Een mooie en ontspannende zeiltocht!

Vertrek in de periode 1 juni – 15 oktober
Duur 7 dagen
Reserveren 1 maand voor vertrek
Inbegrepen huur boot, schipper, koffie, thee, ontbijt, lunches, diner, frisdrank, wijn, bier, brandstof, liggeld
Prijs € 2.450,- per week
(Een langere periode is mogelijk, de prijs is op basis van 4 personen, meer of minder personen kan in overleg)

Meerdaagse tochten
> Waddenzee,
in 7 dagen 3 Waddeneilanden

> Engelse oostkust,
op zoek naar high-tea en stout

> Rondje Denemarken,
eilandhoppen in de Oostzee