Waddenzee, in 7 dagen 3 Waddeneilanden

De Waddenzee is één van de mooiste plekken in Europa om te zeilen. Ook avontuurlijk, want door het grote getijde verschil en ‘wandelende’ zandbanken is het constant opletten geblazen. Maar wat is er leuker dan aankomen op een eiland met je eigen boot? Zeehonden zien zwemmen en zonnebaden, prachtige vogels en heerlijke rust en ruimte.

Van Texel via Vlieland naar Terschelling
Of omgekeerd natuurlijk want we laten ons leiden door de wind. Tussen de zandbanken navigeren we van eiland naar eiland en leggen aan in een van de sfeervolle havens.

Waddennatuur
Elk waddeneiland heeft zijn eigen karakter. Op Texel rijden auto’s, op Vlieland en Terschelling (bijna) niet. Op Vlieland is maar één dorp en er zijn veel en hoge duinen. Alle eilanden hebben één ding gemeen: je kunt er heerlijk wandelen en genieten van de prachtige waddennatuur.

Waddeneten
Onderweg met de boot doen we ‘boodschappen’ op het wad. We zoeken zelf kokkels op het wad of kopen vis bij een visser die toevallig voorbijkomt. Als het weer goed is en het tij passend, kunnen we lunchen op één van de prachtige zandplaten.

Vertrek in de periode 1 juni – 15 oktober
Duur 7 dagen
Reserveren 1 maand voor vertrek
Inbegrepen huur boot, schipper, koffie, thee, ontbijt, lunches, diner, wijn, bier, brandstof, liggeld, brandstof
Prijs € 2.450,- per week
(Een langere periode is mogelijk, de prijs is op basis van 4 personen, meer of minder personen kan in overleg)

Meerdaagse tochten
> Engelse oostkust,
op zoek naar high-tea en stout

> Normandië
via Engelse zuidkust en België

> Rondje Denemarken,
eilandhoppen in de Oostzee